AktivnostiNovostiSport

ТРОФЕЈ ЛЕШТАРА 2016- 3.дан

Резултати мечева турнира “ТРОФЕЈ ЛЕШТАРА 2016”

мушкарци
МЗ Лештар – МЗ Свети Сава 2:0

девојке
МЗ Луњевац – МЗ Лештар 0:2

мушкарци
Момини – Социјалистичка омладина Смедерево 2.0

девојке
Основни суд Смедерево – Перић фарбара 2.0

мушкарци
Осипаоница – Трио 0.2

девојке
Перић фарбара – Текквондо клуб Црвена Звезда 0:2

мушкарци
МЗ Луњевац – Електромаксим 0:2

мушкарци
МЗ Златно Брдо – Момини 0:2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *