Aktivnosti

ТРОФЕЈ ЛЕШТАРА 2015 – 5.дан

Posted on

РАСПОРЕД УТАКМИЦА 22.08.2015. МУШКАРЦИ ИСПОД 20 ГОД ПОЛУФИНАЛЕ 15:00 х МЛАДЕ НАДЕ – МЕСАРА ПЕРОВИЋ ДЕВОЈКЕ ИСПОД 20 ГОД ПОЛУФИНАЛЕ 15:35х ПЛГ – ЖЕНКИЦЕ МУШКАРЦИ ИЗНАД 20 ГОД ПОЛУФИНАЛЕ 16:45х СМЕДЕРЕВО ЦАРИНА – МЗ ЦАРИНА 17:20х МЗ ЗЛАТНО БРДО – МЗ ЛЕШТАР